6 nieuwe woningen in Mooijen

In Oijen, gemeente Oss, heeft het Groenwoningen Fonds zes woningen aangekocht, waarvan drie hoekwoningen. De woningen worden gebouwd in het hart van het dorp Oijen, op korte afstand van alle voorzieningen van de stad Oss.

De woningen maken deel uit van het plan MOOIJEN. Naar verwachting zullen de woningen in het vierde kwartaal van 2017 worden opgeleverd. Oijen is een dijkdorp aan rivier de Maas. Het dorp telt ruim 1.200 inwoners en kenmerkt zich door een rijk verenigingsleven. Oijen is dan ook een echt dorp, waar mensen elkaar kennen en betrokken zijn. Oijen ligt in het Land van Maas en Waal, wat vroeger bij Gelderland hoorde. Alhoewel de bevolking van de provincie als geheel licht zal dalen, voorziet het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voor de gemeente Oss een bevolkingstoename van 4,9%.

Mooi Oijen

De woningen van Nieuwbouwplan MOOIJEN zijn verdeeld over verschillende locaties binnen het pittoreske dorp Oijen. Het eerste deelplan bevindt zich aan de Bernhardweg en omvat zeven ruime rij- en hoekwoningen. De woningen zijn uitermate geschikt als gezinswoning, met alle voorzieningen ‘om de hoek’. Van de zeven eengezinswoningen aan de Bernhardweg wordt bouwnummer 1, Bernhardweg 22, te koop aangeboden. De bouwnummers 2 t/m 7 worden verhuurd. Het totaal is vormgegeven in een dorpse architectuur, waarbij de horizontale belijning, de kleuren en de materialen aansluiten op Villa Peperkamp. De woningen zijn stuk voor stuk bijzonder duurzaam, zowel dankzij het materiaalgebruik als door de duurzame installaties. Zo profiteren bewoners van een laag energieverbruik en weinig onderhoud aan de woning.

  • 6 luxe rij- en hoekwoningen;
  • Complete afwerking met keuken, sanitair, tegelwerk;
  • Instapklaar met afgewerkte wanden, vloeren, bestrating en erfafscheiding;
  • Nul-op-de-meter: lage maandlasten!
  • Huurprijs € 850,- per maand (exclusief servicekosten à € 20,- per maand en exclusief energiekosten).

Voor meer informatie over deze woningen kunt u de brochure opvragen op de website van nieuwbouwplan MoOijen.